165 – Återupplivad

Wow, det är över 4 månader sedan jag skrev något här senast. Ganska lagom till när skolan slutade, fick sommarjobb och var tvungen att lägga fotograferingen åt sidan ett tag. Det får bli en summering utav det som har hänt sedan skolstarten. Jag tackar för Instagram och mobilkamera!


Finns på instagram som ‘Roboman’, wicked right?

För ett litet tag sedan började jag igen, men nu på mitt andra år på Yrkeshögskolan i Göteborg. Direkt blir man inkastad för nya projekt som skolan har lyckats skrapa fram. Denna gång i samarbete med Reklamutbildningen för att skapa en kampanj för Passiv Hus. Dessvärre har jag inget av materialet, men det var så få bilder vi använda oss av ändå.

Eftersom jag hade jobbat en del under sommaren började även pengarna rulla in. Även om min gamla trogna D300, som jag har ägt och använt i över tre år nu, fortfarande fungerar känner jag att det var dags för en uppgradering;


Härligheten som jag har väntat på!


36MPx skönhet!

Jag kommer troligen göra en personlig recession av kameran, precis som alla andra, i ett framtida inlägg.

Vi fick försöka oss på att Inredning och Arkitektur med hjälp av Helene Bernstone och Krister Engström.
Min grupp med Krister på Hotel Clarion för att visa hur man kan ta Arkitekturbilder.


Krister, Rania, Nadim och Jenny är koncentrerade på vad som visas.


Krister har en rädd udda uppsättning. Storformatskamera med mellanformat som bakstycke.

Efter detta följde vi med Helene för att lära oss mer om inredning.


Jag, Nadim, Rania och Calle i hörnet, kollar vårt resultat med att fotografera ett badrum. Tack till Frida för dokumenteringen!

Detta är då mina försök till att göra Inredning. Jag har valt att inte ta mer arkitekturbilderna då dom inte är någon höjdare att se på.

Lärorik upplevelse!

This entry was posted in Fotografi, Instragram, Lektion, Prylar. Bookmark the permalink.

2 Responses to 165 – Återupplivad

  1. Alana says:

    Jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag ar pa din D800

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>